Afslanken

Nutriplaza heeft een ruim aanbod aan sportvoeding met als één van de doelen afslanken. Misschien ben je al een tijdje bezig met afvallen maar lukt het niet op de natuurlijke manier op je streefgewicht te komen. Gelukkig zijn er ook andere opties waarop jij op een effectieve manier gewicht kunt verliezen en weer gelukkig en gezond door het leven kunt gaan. Bij Nutriplaza kun je voedingssupplementen en links naar webshops vinden die je kunnen helpen bij het uitkiezen van de juiste producten. De afslankproducten die je kunt aanschaffen, bestaan vaak uit stoffen als, L-Carnitine, Green Tea, Guarana en Cafeïne. Deze stoffen geven het lichaam een stimulans voor het verbranden van vetten en versnellen het proces van de stofwisseling. Omdat sommige mensen het moeilijk vinden om te bepalen welk artikel voor hen geschikt is, geven wij hier een korte samenvatting van de voor- en nadelen van de belangrijkste stoffen die helpen bij het afvallen.

Afvallen met Carnitine of Green Tea

Carnitine is een soort Aminozuur en bestaat uit de stoffen Lysine en Methionine. De twee soorten Carnitine die je kunt kopen, zijn: Acetyl L-Carnitine en L-Carnitine.Met dit afslankproduct kun je vet kwijtraken, maar wel op een gezonde manier. Dit product is vooral geschikt voor personen die al veel sporten, maar toch nog net wat extra willen. Carnitine zorgt voor goed herstel van de spieren en heeft een anti oxidante werking op het lichaam. Deze stof is al in kleine mate aanwezig, maar door extra toe te voegen wordt je energielevel hoger en je uithoudingsvermogen beter. Behalve Carnitine is Green Tea ook een manier om af te vallen. Groene thee zorgt voor een snellere stofwisseling, minder eetlust en minder stress.

Afvallen met Guarana en Cafeïne

Guarana is een plant die komt uit het Amazonegebied in Brazilië en bessen bevat. Deze guaranabes bevat cafeïneconcentraties die nog hoger zijn dan bij koffie, thee of frisdrank. Het belangrijkste verschil is dat de Guarana niet in één keer veel cafeïne afgeeft, maar dit een geleidelijk proces is waardoor de stof beter wordt verwerkt en langer in het lichaam blijft.