Overig

Dit zijn de reden waarom aluminium jaloezieën zo populair zijn?

Aluminium jaloezieën bieden u de mogelijkheid om privacy en mooie lichtinval in uw woning te combineren. Aluminium jaloezieën. zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van aluminium, aluminium jaloezieën kopen? dan maakt u een goede keuze, want u kunt dan jarenlang genieten van uw prachtige raambekleding op maat. Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar als aluminium jaloezieën van 16 mm, 25 mm en 50 mm. Kies de gewenste lamelbreedte voor je gepersonaliseerde aluminium jaloezieën, kies de gewenste kleur en bewonder het prachtige interieur!

Luxe uitstraling

Aluminium jaloezieën op maat geven je interieur direct een moderne, luxe uitstraling. Veel mensen willen houten jaloezieën bestellen, maar die zijn vaak wat duurder. Aluminium jaloezieën met een breedte van 50 mm lijken erg op houten jaloezieën en zijn veel goedkoper!

Aluminium jaloezieën met of zonder ladderband

Aluminium jaloezieën zijn standaard voorzien van een ladderkoord. Dit ladderkoord gaat door alle horizontale lamellen, waardoor je de aluminium jaloezieën omhoog en omlaag kunt brengen. Maar wist u ook dat aluminium jaloezieën ook geleverd kunnen worden met een ladderband? De ladderband loopt het laddertouw door en gaatjes om deze mooi af te sluiten. Let op: dit is alleen mogelijk bij 50 mm aluminium jaloezieën.

Aluminium gordijnen zijn ook geschikt voor de badkamer

Aluminium jaloezieën kunnen in elke woonkamer worden geplaatst. Doordat de horizontale lamellen van sterk aluminium zijn roesten ze niet, hierdoor is deze raamdecoratie ook geschikt voor plaatsing in natte ruimtes. We raden echter aan om aluminium jaloezieën in de badkamer niet af te werken met ladderband. Omdat het van stof is gemaakt, kan het schimmelen.

Hoe aluminium jaloezieën opmeten?

Het meten van de juiste afmetingen van een nieuw aluminium jaloezieën is heel eenvoudig. Het is goed om te kijken hoe je de jaloezieën wilt positioneren. Hangen aluminium jaloezieën tussen twee muren (of plafond) of aan de muren? Bij installatie overdag (tussen twee muren/tegen het plafond), meet de lengte en breedte tussen de twee muren en trek één centimeter af van de gemeten breedte. Meet bij plaatsing overdag de hoogte en breedte (inclusief de gewenste overlap). Zie ook de meetgids, waar alles stap voor stap wordt uitgelegd.